Σχολικά Λεωφορεία

Η μεταφορά των μαθητών/τριών πραγματοποιείται από ιδιόκτητα σχολικά λεωφορεία, ώστε να διασφαλίζεται η γρήγορη, άνετη (door-to-door) και κυρίως ασφαλής μετακίνηση των παιδιών από το σπίτι στο σχολείο και αντίστροφα. Το σχολείο διαθέτει ένα σύγχρονο στόλο σχολικών λεωφορείων, που τηρεί όλες τις προδιαγραφές για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών μας.

Τα οχήματά μας ελέγχονται και συντηρούνται σε συχνή βάση από εξειδικευμένα συνεργεία και έμπειρους μηχανικούς. Οι οδηγοί των σχολικών λεωφορείων έχουν επαγγελματική συμπεριφορά, όντας πάντοτε ευγενικοί με τους μαθητές και τους γονείς τους και απολύτως προσεκτικοί στην τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας σε κάθε δρομολόγιο.

Τα σύγχρονα σχολικά μας διαθέτουν κινητήρες Euro5, κλιματισμό και ζώνες ασφαλείας τριών σημείων. Οι διαδρομές των σχολικών μας (τόσο από το Δάσος Χαϊδαρίου όσο και από το Ελληνικό) επεκτείνονται διαρκώς, καλύπτοντας κάθε σημείο της Αττικής. Συμβάλλουμε υπεύθυνα στην προστασία του περιβάλλοντος μέσα από τη μειωμένη εκπομπή ρύπων, δίνοντας μεγάλη σημασία στο οικολογικό αποτύπωμα που αφήνει το σχολείο στην επιχειρησιακή του δράση.

Το γραφείο κίνησης του σχολείου μας απαρτίζεται από άτομα με σημαντική εμπειρία στο χώρο των σχολικών δρομολογίων. Αφουγκράζεται διαρκώς τα ζητήματα που εγείρουν οι γονείς και προσπαθεί να προσφέρει τις βέλτιστες λύσεις, ώστε οι μαθητές να παραμένουν αναπόσπαστοι στη μελέτη των μαθημάτων τους.